måndag 5 mars 2012

Hjärtat

Eftersom jag får höra från höger & vänster att det borde ske något här, så ska jag väl kunna dela med mig av lite nyheter. Som dom flesta kanske vet så bor en liten söt typ i min mage sen snart 14 veckor tillbaka, så om allt bara går bra så finns h*n här hos oss runt 6:e september. Jag mår super, har haft turen att inte behöva dras med något illamående överhuvudtaget, vilket känns som en STOR lättnad för mej, eftersom jag har en enorm fobi för allt som har med spyor & illamånede att göra. Så man hoppas ju på att slippa sånt resten av tiden också.

Trött har jag dock varit mer eller mindre hela tiden, men det kan jag leva med. Det lär man nog vara sen när babyn har kommit ut också. :)

Vi har hunnit vara på 2 ultraljudsundersökningar, den första gjordes innan vi for iväg på semester för att försäkra oss om att babyn var ok, och visst fanns det en livlig en därinne. Nästa ultra gjordes efter att vi kommit hem, och då hade den redan växt till sig med 2 cm, så här går det undan. Var på rådgivningsbesök idag, och allt var som det skulle, fick också lyssna på hjärtljuden. Det känns som en stor lättnad varje gång man hör dom, mungiporna stiger upp till öronen på både mig & D.

Det var väl lite kort om det senaste, vi är väldigt förväntansfulla och önskar bara att allt ska gå bra. v

5 kommentarer:

  1. Skönt att du får må bra. :) Det var nog en lyx att inte behöva må illa och spy. Och jag säger som dig, tur var det - har så obehag av spyor! kram!

    SvaraRadera
  2. Jo, alla har int den turen! :) Vi bord ses snart! Kraam

    SvaraRadera
  3. Härligt Mickan :) Nu fick ja naa ti läsa :) //A-L

    SvaraRadera