söndag 7 oktober 2012

Snor, blöjor & en massa mys

Så ser det ut för tillfället, stackars Colin har blivit snorig, så Näs Frida får jobba ganska hårt på dagarna. Han själv verkar inte lida så mycket, han är nog lika nöjd som vanligt och inte blir han lessen heller fast det inte är lika lätt att äta med snorig näsa.

Mellan måltiderna så varierar vi med blöjbyten, mys framför tv:n, och vagnpromenader om vädret tillåter. Man märker att han nu som 1 månad gammal orkar vara vaken längre stunder och kan ligga och studera omgivningen utan att vilja ha sin mjölk direkt. Han går upp bra i vikt, och hade växt till sig ordentligt på hans 1 månadskontroll på rdg. Han hade blivit en lång man på hela 57,5 cm och vägde ca. 4200 g.

Som dom brukar säga, man förstår verkligen inte hur fort tiden går, känns ju som han föddes igår!










Bilder mörka som natten, men där skymtar man ju vår lilla skatt. Frågade vid rdg ifall det är möjligt att han kan börja skratta redan (utan ljud, men flinar stort). Hon sa att det är mycket möjligt att dom kan det. Detta har hänt då man sjungit åt honom och han har tittat en i ögonen. Hur kul som helst, man börjar gapskratta för det ser ju för roligt ut då han gör det!  Undrar om man själv ser kul ut, eller ifall det är sången som är skrattretande. Kanske bådeoch.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar