måndag 21 maj 2012

Många bollar i luften

Har varit upptagen hur länge som helst med allt möjligt känns det som, men nu är jag påväg att bli till människa igen. Vi har flyttat från höghuslägenheten till radhuset, svettats upp och ner för trapporna, men på 2 dagar var det fixat. D kunde ju bara hjälpa till med flytten mitt på dagen då han var ledig, så bra fort gick det. Och lika snabbt var det uppackat på nya stället. Jag har ingen ro att bo i ett flyttkaos. En vecka efter flytten hade jag dragit på mig feber/magsjukesmitta, och efter 2 dagars vilande var jag på fötter.

Nu är det fullt upp på jobbet, så det är bara att köra på!

Bebis mår bra efter allt ändå, åtm är det fart på benen där inne. Skönt att känna av sparkar och kullerbyttor så man håller sig lugn.

Igår invigde vi bastun i lägenheten, kunde inte sitta så länge. (Är nog ingen riktig finne på den fronten) Jag sitter gärna så långt ner som möjligt, denna gång på "fotpallen". Där passar jag bäst. Ojar mig så fort D slänger på mer vatten, haha! Sen var det skönt at svalka sig på terassen.

Efter en lååång arbetsdag med mycket att göra unnade jag mig nyss en lösglass, och tänkte kanske med den energin putsa av fönstren lite här vid salongen innan jag söker mig hemåt.

                                                         
                                                      Kulan, v 25 som växer & växer v


Go´kväll önskar denna tokiga filur





4 kommentarer:

  1. E no säkert na släktfeil ede me ti int tyck om bastun ;) Ja fösöke no smit ifrån he så mytzi ja bara kan :D
    Ha e bra! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, he kan no händ att e er he! ;) Men kanski he e skönari på vintern tå he e kallt tär ut ;b Detsamma! :)

      Radera
  2. Vilken söt mage du har <3 ...
    Vi sko måst ta na kaff iji igen:) så vi sko få koma å koll in ny lägenheitn er :) fast i häljen passar e int å int häljen täär på så he far no ti juni sidon :D.. Ha e så bra <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Taack! :) Ja ni får no koma tå ni vill! :) Kraam <3

      Radera